BUCAK BELEDİYESİ YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNU ÇÖZMEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

• 07/09/2021

BUCAK BELEDİYESİ YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNU ÇÖZMEK İÇİN DÜĞMEYE BASTI

Bucak Belediyesi yıllardır çözülemeyen mülkiyeti Belediye’ye ait içerisinde ev ve müştemilat olan arsaların satışı için düğmeye bastı. Konu Belediye Meclisinde karara bağlanacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “İlçemiz sınırları içerisinde mülkiyeti belediyemize ait olan 139 adet taşınmazımızın 2286 sayılı Devlet İhale Kanununa göre satışı yapılabilmesi için Belediye Encümenine yetki verilmesi amacıyla Belediye Meclisimizin Eylül ayı olağan toplantısında Meclis üyelerimizin görüşüne sunuyoruz. Belediyemizin mülkiyetinde olan ve uzun yıllardır vatandaşlarımız tarafından kullanılan içerisinde ev ve müştemilatı olan arsalarımızı satışa çıkarıyoruz. Vatandaşlarımızdan uzun süredir evlerinin, müştemilatlarının olduğu yerleri satın almak istedikleri, sorunun çözülmesi yönünde talepleri vardı. Bizde bu soruna kayıtsız kalmıyoruz. Vatandaşlarımızın yıllardır yaşadığı mağduriyetleri gidermek ve tapularına kavuşturmak istiyoruz.” dedi.