08/04/2021

Çocuk Etkinliği / BUCAK’TA OK ATMAYAN KALMAYACAK

BUCAK’TA OK ATMAYAN KALMAYACAK

“Bucak’ta Ok Atmayan Kalmasın” etkinliğiyle herkes ok atmayı öğrenecek. 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 17.00’da Bucak İlçe stadında düzenlenecek ok atma etkinliğinde 7’den 70’e tüm Bucaklılar ata sporlarımızdan biri olan okçuluk soru ile buluşturulacak. Eğitmenler yardımıyla katılımcılar okçuluğu deneyimleme fırsatı yakalayacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak Belediyesi olarak ata sporlarımızı, geleneklerimizi yaşatmaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Güreşten sonra şimdi de geleneksel okçuluk sporunu Bucaklı hemşerilerimizle buluşturuyoruz. Bucaklı hemşerilerimizi Bucakta ok atmayan kalmasın sloganı ile Perşembe günü Bucak ilçe stadına bekliyoruz.”

Alanda aynı zamanda hazırda bekleyen güvenlik de bulunacak ve önlemler alınarak ok atma gerçekleştirilecek. Etkinlik ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 8 yaş üstü tüm vatandaşların katılacağı etkinlikte Bucak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’de destek verecek.

16/01/2022
    2 Gün

Sinema / ‘’Kesişme: İyi ki varsın Eren’’

‘’Kesişme: İyi ki varsın Eren’’
    Bucak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’ın talimatıyla kahramanlıkları yeni nesile tanıtmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla özel bir etkinlik düzenleniyor. İki seans şeklinde düzenlenecek film gösterimde şehit ve gazi aileleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ile birlikte Bucak Belediyesi Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve belediye personeli ilk seansta filmi birlikte izleyecekler. İkinci seans olan 21.15’te ise "Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi Müftülük konferans salonunda Bucaklı vatandaşlara ücretsiz olarak gösterilecek. Salonun kapasitesi ise 500 kişi ile sınırlandırılmıştır.

30/04/2022
    24 Gün

Çocuk Etkinliği / BUCAK BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

BUCAK BELEDİYESİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
     “ Sosyal Belediyeciliğin önemli unsurlarını ilçemiz halkıyla buluşturmak için yoğun çaba sarfediyoruz. Etkinliklerimizin tüm kesimlere yönelik olması, her kesime hitap etmesi için çalışıyoruz. Bu yıl ramazan ayında hava şartları nedeniyle iki etkinlik düzenleyeceğiz. İlk etkinliğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımıza özel bir akşam düzenleyeceğiz. 23 Nisan akşamı  saat 21.30’da Çocuk şarkıları, Nasreddin Hoca, Hacıvat- Karagöz gösterilerinin olduğu 23 Nisan Özel Şenliği, Sezgin Madenle 7 Bölge 7 Çocuk Tiyatro gösterisi ve Emre Ermiş İlahi dinletisi ile özel bir akşam yaşayacağız. Ramazan Etkinliklerimizin ikincisi 30 Nisan akşamı olacak. 30 nisan akşamı saat 21.30’da düzenleyeceğimiz etkinliğimizde İlahi sanatçıları Fırat Türkmen ve Ahmet Fescioğlu, Kur’an-ı Kerim’i okuma birincisi Hafızlardan Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Semazen gösterileri ile ünlü semazenleri halkımızla buluşturacağız. Bucak Cumhuriyet meydanında düzenleyeceğimiz ramazan etkinliklerimize tüm halkımızı davet ediyorum.”

14/07/2021

Sinema / AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİĞİ

AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİĞİ

🎥Güzel havanın keyfi açık hava sinemasıyla çıkar.

🎬Yıldızlar altında film izlemek için Cumhuriyet Meydanında buluşalım.

14 Temmuz Çarşamba;
    ⏰19.30 Kahraman Tavuk Uzayda (Animasyon)
    ⏰21.30 Çiçero

Bu eğlence kaçmaz. 🤩

02/07/2021

Festival / Hüseyin Kağıt Açık hava konseri

Hüseyin Kağıt Açık hava konseri

Bucak Belediyesi Açık hava konserlerinin startını veriyor. Bucak Belediyesi Cumhuriyet Meydanında Hüseyin Kağıt konseri düzenliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açık hava konseri hakkında yaptığı açıklamada “ Bucak Belediyesi olarak normalleşme sürecinde ilk açık hava konserimizi 02 Temmuz 2021 Cuma günü saat 19:30’da Ankara oyun havaları söyleyen ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt’la Cumhuriyet Meydanında start vereceğiz. Konser programımızın diğer bir konuğu Türk Halk Müziği sanatçısı Tuğba Karakuş olacak. Koronavirüs sürecinde evlerinde sıkılan halkımızın moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz, Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının ön planda olacağı açık hava konserimize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Konser alanına girişte HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılacak.

07/06/2020
    1 Gün

Sinema / Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Sarıkamış Çocukları)

Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Sarıkamış Çocukları)
    Belediyemizce organize edilen, 7 Haziran Pazar Günü Saat 21:00'da Perşembe Pazarında (Açık Alan) Arabada Nostaljik Sinema Keyfi Sarıkamış Çocukları filmine davetlimizsiniz. Bu keyfi yaşarken mısırlar ikramımız, maske hediyemizdir.

06/06/2020
    1 Gün

Sinema / Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Dağ2)

Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Dağ2)
    Belediyemizce organize edilen, 6 Haziran Cumartesi Günü Saat 21:30'da Perşembe Pazarında (Açık Alan) Arabada Nostaljik Sinema Keyfi Dağ II filmine davetlimizsiniz. Bu keyfi yaşarken mısırlar ikramımız, maske hediyemizdir.