14/07/2021

Sinema / AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİĞİ

AÇIK HAVA SİNEMA ETKİNLİĞİ

🎥Güzel havanın keyfi açık hava sinemasıyla çıkar.

🎬Yıldızlar altında film izlemek için Cumhuriyet Meydanında buluşalım.

14 Temmuz Çarşamba;
    ⏰19.30 Kahraman Tavuk Uzayda (Animasyon)
    ⏰21.30 Çiçero

Bu eğlence kaçmaz. 🤩

02/07/2021

Festival / Hüseyin Kağıt Açık hava konseri

Hüseyin Kağıt Açık hava konseri

Bucak Belediyesi Açık hava konserlerinin startını veriyor. Bucak Belediyesi Cumhuriyet Meydanında Hüseyin Kağıt konseri düzenliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açık hava konseri hakkında yaptığı açıklamada “ Bucak Belediyesi olarak normalleşme sürecinde ilk açık hava konserimizi 02 Temmuz 2021 Cuma günü saat 19:30’da Ankara oyun havaları söyleyen ünlü sanatçı Hüseyin Kağıt’la Cumhuriyet Meydanında start vereceğiz. Konser programımızın diğer bir konuğu Türk Halk Müziği sanatçısı Tuğba Karakuş olacak. Koronavirüs sürecinde evlerinde sıkılan halkımızın moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenleyeceğimiz, Sosyal mesafe ve hijyen kurallarının ön planda olacağı açık hava konserimize tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

Konser alanına girişte HES kodu sorgulaması ve ateş ölçümü yapılacak.

07/06/2020
    1 Gün

Sinema / Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Sarıkamış Çocukları)

Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Sarıkamış Çocukları)
    Belediyemizce organize edilen, 7 Haziran Pazar Günü Saat 21:00'da Perşembe Pazarında (Açık Alan) Arabada Nostaljik Sinema Keyfi Sarıkamış Çocukları filmine davetlimizsiniz. Bu keyfi yaşarken mısırlar ikramımız, maske hediyemizdir.

06/06/2020
    1 Gün

Sinema / Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Dağ2)

Arabada Nostaljik Sinema Keyfi (Dağ2)
    Belediyemizce organize edilen, 6 Haziran Cumartesi Günü Saat 21:30'da Perşembe Pazarında (Açık Alan) Arabada Nostaljik Sinema Keyfi Dağ II filmine davetlimizsiniz. Bu keyfi yaşarken mısırlar ikramımız, maske hediyemizdir.