ÖNCE ALT YAPI, SONRA ÜST YAPI KABAK CADDESİ SİL BAŞTAN

• 05/03/2021

ÖNCE ALT YAPI, SONRA ÜST YAPI KABAK CADDESİ SİL BAŞTAN

Bucak Belediyesi parke yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Cami Mahallesi, Çukur Mahalle ve Pazar Mahallesinin kesişim noktası Kocakavak’ta parke yapım çalışmalarına başlandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal parke yapım çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Başkan Ünal “Halkımızı kış aylarında çamurdan, yaz aylarında tozdan kurtarmak için yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. İlçemizin dört bir yanında yol genişletme, stablize, parke yol yapımlarımızın yanında asfalt sezonunda asfaltlama yapmayı planladığımız cadde ve sokaklarda da hazırlık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen işleri müdürlüğümüze bağlı parke yapım ekiplerimiz Sanayi Mahallesi ve Onaç Mahallesinde yapım çalışmalarını tamamladıktan Cami Mahallesi ve Çukur Mahalle kesişim noktasında bulunan 354 sokak ve 368 sokakta parke döşeme çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

KABAK CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENDİ, PARKE YAPIMI BAŞLADI

Parke ve asfalt yapımından önce cadde ve sokaklarda alt yapı çalışmalarını tamamladıklarının altını çizen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Yollarımızda parke ve asfalt yapmadan önce alt yapı çalışmalarını tamamlıyoruz. Çukur Mahalle Kabak Caddesinde içme suyu hatlarını yeniledik, kanalizasyon bağlantısı olmayan hanelerin kanalizasyon bağlantılarını tamamladık. Doğal gaz hattı yapıldı. Yol genişletme çalışması yaptık. Şimdide parke yapımı için hazırlık yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde kabak caddesini parke ile kaplayacağız.” dedi.

ÜÇ MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Cami Mahallesi Muhtarı Alim Günhan, Çukur Mahallesi Muhtarı Ramazan Ocak ve Pazar Mahallesi Muhtarı Adem İpek ortak bir açıklama yaparak, Üç mahallenin kesişim noktası Kocakavak civarında yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.