İmar Ve Şehircilik

YOL BAKIM ÇALIŞMALARI

• 31/05/2024

İlçemizdeki yol bakım çalışmaları kapsamında, yol parke tamiratı, aralarındaki boşlukların doldurulması, yol asfalt yama işlemleri gibi bir dizi önemli faaliyet gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, kaldırım parke ve bordür tamiratlarıyla birlikte yağmur suyu ızgara tamiratları da yapılmıştır. Bu çalışmaların yanı sıra, kalıp çakılması ve beton dökülmesi gibi altyapı güçlendirme işlemleri de gerçekleştirilmiştir. Beton santrali ve kompresör tesisi kurularak asfalt yama çalışmaları da tamamlanmıştır. Bu sayede, ilçemizin ulaşım altyapısı daha güvenli ve dayanıklı hale getirilmiştir. Yol bakım çalışmaları sırasında, oluşabilecek gürültü, toz ve geçici rahatsızlıklardan dolayı tüm ilçe sakinlerinden özür diliyoruz. Amacımız, altyapıyı güçlendirerek daha güvenli bir ulaşım sağlamak ve yaşam kalitesini artırmaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

BUCAK BELEDİYESİ