Su Kanalizasyon

Mimar Sinan Mahallesinde İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışması Yapılıyor

• 04/01/2020

Mimar Sinan Mahallesinde yürütülen içme suyu hattı yapımını inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde halkımızın sorunsuz şekilde içme suyunu temin etmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Mimar Sinan Mahallesi 1834, 1835, 1839 ve 1861 sokakta bulunan vatandaşlarımızdan su basıncından kaynaklı, şikayetler alıyorduk. Burada bulunan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz çalışmalara başladı. Mimar Sinan Mahallesi 1834, 1835, 1839 ve 1861 sokaklara içme suyu hattı ana hattan abone boruları ile geliyordu. Bu durumda suların tazyiksiz ve yetersiz gelmesine sebep oluyordu. Bu sokaklarımıza yaklaşık 350 metre ana içme suyu hattı döşedik. Vatandaşlarımızın abone bağlantılarını verme çalışmalarımız devam ediyor. Kısa zamanda abone bağlantı çalışmalarımızı tamamlayacağız. Mimar Sinan Mahallesi 1834, 1835, 1839 ve 1861 sokakta bulunan vatandaşlarımızın sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Belediye olarak birinci önceliğimiz arasında bulunan içme suyu konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yeni içme suyu hattı yapımlarını gerçekleştirirken, bir taraftan da içme suyu şebekesi hatlarımızda meydana gelen arızaları kısa sürede gidermek için yoğun çalışma sergiliyorlar. Halkımıza kaliteli ve sağlıklı içme suyu sağlamak için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Mimar Sinan Mahallesi 1835 sokak sakinleri vatandaşlar “ Bizim sokağımızda içme suyumuz az ve tazyiksiz akıyordu. Bu konuda şikayetimizi tüm sokak sakinleri olarak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal beye ilettik. Belediye Başkanımız bizlere buradaki sorunu bildiğini ve kısa zamanda çözüme kavuşması için çalışma yapıldığını söylemişti. Belediye ekipleri çalışmalara hemen başladılar. Kısa zamanda büyük bir kısmını yaptılar. Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal’a ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz.” dediler.