Fen İşleri

Konak Mahallesine Yağmur Suyu Drenaj Çalışması

• 04/01/2020

Konak Mahallesinde yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemiz genelinde yürüttüğümüz alt yapı çalışmalarına bir yenisini ekliyoruz. Konak Mahallesi Genç Osman Caddesi, 2712 sokak ve 2716 sokakta yağmurun yollara ve kaldırımlara olumsuz etkisi oluyordu. Yağmur sonrası oluşan suların deşarjı için yağmur suyu drenaj hattı yapım çalışmalarına başladık.Konak Mahallesi Gençosman Caddesi’nin yağmur suyu drenaj hattı olmayan bölümünde, 2712 sokakta ve 2716 sokağın olmayan bölümünde 300’lük korge boru kullanarak yaklaşık 400 metre yağmur suyu drenaj hattı yapacağız. Genç Osman Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi kavşağında, 2712 sokakta ve 2712 sokak 2716 sokak kavşağı ve Oluk altı Camii civarında oluşan yağmur suyu ve sel suyu problemini çözüme kavuşturacağız. Hem yollarımız daha sağlıklı ve düzgün bir şekilde işleyecek hem de aşırı yağan yağmurlarda ortaya çıkabilecek birtakım sorunların önüne geçmiş olacağız. Hattı yaptığımız güzergah’ta okullara ve ilçe halk kütüphanesine giden öğrencilerimiz var. Bu çalışmaları yaparken halkımızın sorunlarını yerinde dinleyip yerinde çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Cadde ve sokaklarımızda alt yapı sorunu olan bölgelerde sorunların çözümü için Fen İşleri Müdürlüğümüze ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz yoğun bir çalışma sergiliyorlar. Belediye olarak amacımız Bucak'ta alt yapı hizmeti gitmemiş yer bırakmamak” dedi.