Park ve Bahçeler

İlk Etapta Altı Noktaya Kapalı Durak Yapıyoruz.

• 02/01/2020

BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ İLÇEMİZDE İLK ETAPTA ALTI NOKTAYA KAPALI DURAK YAPIYORUZ”

Bucak Belediyesi ilçede ilk etapta belirlenen altı noktaya kapalı durak yapıyor. Bu kapsamda ilk olarak Süleyman Demirel Bulvarı eski adliye önüne kapalı durak yapımı başladı.

Kapalı durak yapım çalışmaları hakkında bilgi veren Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizde halkımızın bir çoğu ve öğrencilerimiz toplu taşıma araçlarını kullanıyorlar. Özellikle kış günlerinde soğuk ve yağışlı havalarda vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz dolmuş duraklarında beklerken zorluk çekiyorlardı. Vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda bulunmaları ve soğuktan korunmaları için ilçemizde ilk etapta planladığımız beş noktaya kapalı sistem durak yapıyoruz. Bu kapsamda ilk olarak Süleyman Demirel Bulvarı Eski Adliye önünde bulunan durağımızın inşaat çalışmalarına başladık. İlerleyen günlerde Cumhuriyet Meydanına, Hikmet Tolunay Meslek Yüksek Okulu civarına, Kahveler Kavşağına, Şehirlerarası otobüs terminaline ve Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu önüne kapalı durak yapacağız. Kapalı duraklarımız etrafı cam, 6x2 metre ebatlarında olacak, içerisinde oturma yerleri ve kitaplıklar bulunacak. Kapalı duraklarımız faaliyete geçtiği zaman bu duraklardan faydalanan vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz soğuktan ve yağışlardan korunmuş olacaklar, duraklar içerisine koyacağımız kitaplardan da faydalanabilecekler. Ayrıca duraklarımız şehir estetiğine uygun, modern konteyner tarzlarıyla ve şeffaflığı ile bulundukları alana bir başka güzel görünüş katacaklardır.  Kısa süre içerisinde tamamlamayı planladığımız çalışmalarımızla vatandaşlarımız olumsuz hava şartlarından etkilenmeden otobüslerini bekleyebilecekleri duraklara sahip olacak. Belediye olarak halkımıza sunduğumuz bu hizmetin kalıcı olabilmesi için de vatandaşlarımızdan isteğimiz, hizmete sunulan durakları kendi malları gibi korumalarıdır.” dedi.