GAZETECİ ARAŞTIRMACI YAZAR ABDURRAHMAN UZUN BUCAK’A GELİYOR

• 02/02/2022

GAZETECİ ARAŞTIRMACI YAZAR ABDURRAHMAN UZUN BUCAK’A GELİYOR

Bucak Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Gazeteci - Yazar Abdurrahman Uzun, “Öze Dönüş, Motivasyon ve Farkındalık” konulu konferans vermek üzere 4 Şubat Cuma günü Bucak’a geliyor. Öze Dönüş konferansı 04 Şubat Cuma akşamı saat 20:00’de Bucak Kültür Merkezinde düzenlenecek.

Program hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Belediyemiz sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında kişisel sosyal medya hesaplarından yayınladığı videoları ve çeşitli platformlarda kaleme aldığı yazılarıyla dikkat çeken Gazeteci - Araştırmacı Yazar Abdurrahman Uzun’u halkımızla buluşturuyoruz. 04 Şubat 2022 Cuma akşamı saat 20:00’de Bucak Kültür merkezinde düzenleyeceğimiz “Öze Dönüş, Motivasyon ve Farkındalık” konulu konferansımıza tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.