Bucak Belediyesi Oğuzhanspor Şehrin Çocuklarını Yaz Futbol Okulunda Buluşturuyor

• 19/06/2022

Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, 7 - 13 yaş minik futbol severler için Yaz Futbol Okulu açıyor.

Altyapıya yönelik yatırımlarını devam ettiren Bucak Belediyesi Oğuzhanspor bu yıl ilk defa yaz futbol okulu için kayıt ücreti almıyor.

7 - 13 yaş çocukların katılabileceği futbol yaz okuluna kayıtlar başladı. Antrenmanlar 24 Haziran itibaren başlayacaktır.

Müracatlar Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılabilecek. Bilgi için  Antrenör Hüseyin Tulum Tel: 05549444386-05436481515 nolu telefonlardan bilgi alınabilecek. Kayıtlarda fotoğraf ve kimlik fotokopisi de alınacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal; Şartları tutan tüm gençlerimizi yaz futbol okulumuza bekliyoruz. Sağlıklı bir gelecek için sporu vazgeçilmez bir unsur olarak görüyoruz. Gençlerimizin her zaman yanındayız. Gözümüzün aydınlığı gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. 2009-2015 doğumlu geleceğin yıldız adaylarını futbol okulumuza bekliyoruzifadelerini kullandı.