• 24/02/2020

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ÇİÇEKLER İLGİ İLE, ÇOCUKLAR SEVGİ İLE, ÜLKELER VERGİ İLE BÜYÜRLER”

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal 31. Vergi Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal kutlama mesajında “Kamu hizmetinin en önemli kaynağı, devletin en büyük gücü vergidir. Devlet topladığı vergilerle vatandaşlarına hizmet götürmektedir. 1990 yılından bu yana ülkemizde her yıl Şubat ayının son haftasında kutlamakta olduğumuz Vergi Haftası’nın 31.’sini bu yıl 24 Şubat -1 Mart 2020 tarihleri arasında kutlayacağız. Vergi bilinci toplumun tüm kesimine ulaşmalıdır. Halkımızda vergi bilincinin oluşması, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması için üzerimize düşen görevleri yapmalıyız. 31. Vergi haftası münasebetiyle tüm vergi dairesi çalışanlarının ve tüm mükelleflerimizin vergi haftasını kutlarım.” dedi.