BUCAK’A 11 YENİ SENTETİK ÇİMDEN SEMT SAHASI

• 01/10/2022

BUCAK’A 11 YENİ SENTETİK ÇİMDEN SEMT SAHASI

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Gençlerimize müjdemiz var! Bucak’ımıza 11 yeni sentetik çim semt spor sahası kazandırıyoruz. Spor kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. Gençlerimizi eve kapanmaktan, bilgisayar başına mahkûm etmekten kurtarmak istiyoruz. Gençlerimize eğlenebilecekleri, spor yapabilecekleri yeni sosyal alanlar kazandırıyoruz. ”

Spor alanlarında gençlerin ve çocukların sportif faaliyetler içerisinde yer alarak toplumsal hayata daha etkin bir şekilde katılabilmelerini amaçlayan Bucak Belediyesi, yeni yapacağı, semt spor sahaları ile şehrin dört bir yanında, her kesimden vatandaşı sporla buluşturmaya devam ediyor.

Bucak Belediyesi bu kapsamda toprak olan Yörükler Parkı (9x18), Alaaddin Parkı (9,5x15,5), Kabak Parkı (8x16), Şehit Hüseyin Arslan Parkı (8x16), Şehit Ayfer Gök Parkı (9x18), Bekir Usta Parkı (28x14), Fatih Mahallesi 1731 Sokakta Bulunan Park (30x15), Barbaros Parkı (20x13) ile yapımına yeni başladığı Salih-Şerife Atan Parkı (9x18), Mimar Sinan Mahallesi 1842 Sokakta Bulunan Park (Yeni Yapılan) (20x40) ve Onaç Mahallesi Cumhuriyet Parkında (22,5x11) sentetik çimden yeni semt sahaları inşa ediyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah  “Her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Bucak’ımızın önemli bir ihtiyacı olan spor alanları oluşturmak için kolları sıvadık. Birçok mahallemize semt spor sahaları yapıyoruz. Semt spor sahaları ile özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak kalarak spor yapabilecekleri alanlara kavuşuyorlar. Yeni yapacağımız semt sahaları ile artık parklarımızda toprak hiçbir futbol sahamız kalmayacak” dedi.