BUCAK ŞEHİTLER İÇİN TEK YÜREK OLDU

• 03/03/2020

BUCAK ŞEHİTLER İÇİN TEK YÜREK OLDU
Bucak'ta onlarca kişi İdlib'deki saldırıda şehit olan Askerlerimizi anmak ve Mehmetçik'e destek olmak için ellerinde Türk bayraklarıyla sloganlar eşliğinde yürüdü.
Şehit düşen askerlerimizi yad etmek ve şanlı ordumuzun yürüttüğü 'Bahar Kalkanı Harekatına' destek vermek amacıyla toplanan vatandaşlar ellerinde Türk Bayraklarıyla,  saat 17.30 da  Oğuzhan Heykelinden Başlayarak, Cumhuriyet Meydanı  istikametine hep birlikte yürüyüş gerçekleştirdi.
Bahar Kalkanı Harekatına destek ve kahraman şehitlerimizi yad amacıyla düzenlenen yürüyüşe Bucak Kaymakamı Sayın Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanımız Sayın Emrullah Ünal, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu, Daire Amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.