BUCAK BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYOR

• 13/06/2022

BUCAK BELEDİYESİ’NİN ÜCRETSİZ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLIYOR

Bucak Belediyesi’nin 5-18 yaş arası çocuklar için tüm yaz boyunca hizmet vereceği ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı. Çocuklara ve gençlere yüzme, tenis, judo, güreş, basketbol, halk oyunları gibi 6 farklı branşta spor eğitimi verilecek. Son Başvuru 1 Temmuz 2022.

Yaz Spor Okulları 21 Haziran’da Başlıyor

Bucak Belediyesi, öğrencilerin yaz tatili dönemlerini daha verimli geçirmeleri  amacıyla yaz spor okulları açacak. Yaz spor okullarında çocukların sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerine yönelerek beden ve ruh sağlıklarının gelişmesine katkı sağlanacak. 1 Temmuz’da başlayacak olan yaz spor okullarında çocuklar hem daha enerjik ve eğlenceli zaman geçirecekler hem de spor yeteneklerini keşfedecekler.

5-18 Yaş Arası Çocuklara 6 Branşta Spor Eğitimi

Bucak Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ücretsiz yaz spor okulları, 5-18 yaş aralığındaki çocuklara yönelik olacak ve yüzme, tenis, judo, güreş, basketbol, halk oyunları gibi 6 farklı branşta spor eğitimi verilecek.

Kayıtlar Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne Şahsen Yapılacak

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Kursa katılan gençlerimiz, çocuklarımız aldıkları eğitimler ile kendilerini spor alanında geliştirme fırsatı bulacaklar. Neden Bucak’tan da Milli sporcularımız çıkmasın? Belki de bu kurslarımızdan Milli sporcularımız çıkacak. Kurslarımıza kayıtlarda son başvuru tarihi 1 Temmuz 2022. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, İlçe Müdürümüz Zeki Çelik’e ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.