BUCAK BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI; İKAMETGAHINI BUCAK’A AL, HEDİYEYİ KAP

• 18/10/2021

BUCAK BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI; İKAMETGAHINI BUCAK’A AL, HEDİYEYİ KAP

Bucak Belediyesi üniversite öğrencilerine yönelik olarak çağrıda bulundu. İkametgahını 31 Aralık 2021 tarihine kadar Bucak’a aldıran tüm öğrencilere 50 tl değerinde gıda çeki ve çekilişle çeşitli hediyeler verecek.

Kampanya hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal  “Belediyemizin İller Bankasından aldığı ödenek, ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın sayılarına yani nüfusumuza endeksli olarak belirleniyor. İlçemize yeni gelen özellikle üniversite öğrencilerimize yönelik olarak ikametgah adreslerini ilçemize aldırmaları için kampanya düzenledik. 31 Aralık 2021 tarihine kadar İkametgahlarını Bucak’a aldıran her öğrencimize 50 TL. değerinde gıda çeki vereceğiz. Ayrıca ikametgahını Bucak’a aldıran öğrencilerimiz arasından yapılacak çekilişle 1 adet akıllı telefon, 1 adet laptop,3 adet Bisiklet ve 5 adet tablet hediye edeceğiz. Öğrencilerimiz kampanya hakkında ayrıntılı bilgiye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 0543 648 15 15 numaralı telefonundan alabilirler. Tüm öğrencilerimizi kampanyamıza destek vererek, ikametgahlarını Bucak’a taşımaya davet ediyorum.” dedi.