BUCAK BELEDİYESİ'NDEN, KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

• 30/06/2021

BUCAK BELEDİYESİ'NDEN, KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI

Bucak Belediyesi tarafından “Eski Kitaplar Onları Okumamış Kişiler İçin Yenidir” sloganıyla kitap toplama kampanyası başlatıldı.

“Eski Kitaplar Onları Okumamış Kişiler İçin Yenidir” sloganıyla başlatılan kampanya vesilesiyle kullanılmayan kitaplar, yeni okuyucularıyla buluşturulacak. Kenara atılıp okunmayan veya tavan arasında tozlanmış kitapların toplanmasını hedefleyen kitap toplama kampanyası, kültür dünyasına mütevazı bir katkı sağlamayı amaçlıyor. Kampanyayla toplanacak kitaplar, ihtiyacı olan kütüphanelere verilecek. Toplanacak kitapların ayrıca Bucak Belediyesinin kuracağı kitap kafede de kullanılması planlanıyor. Kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar, Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü müracaat edebiliyor.