BUCAK BELEDİYESİNDEN DUYGULANDIRAN BABALAR GÜNÜNDE BİLBORDU

• 18/06/2022

BUCAK BELEDİYESİNDEN DUYGULANDIRAN BABALAR GÜNÜNDE BİLBORDU

Bucak Belediyesi tarafından hazırlanan babalar günü billboardlarında terör örgütleri tarafından şehit edilen Şehit Polis Memuru Fethi Sekin, Şehit Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir ve Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’e yer verildi. Billboardlarda, “Şehit Fethi Sekin de bir babaydı. 5 Ocak 2017 yılında hainler tarafından şehit edilmese belki bugün çocukları ona sarılıp babalar gününü kutlayacaktı.” Şehit Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir de bir babaydı. 15 Temmuz 2016 yılında terör örgütü fetö tarafından şehit edilmeseydi belki bugün çocukları ona sarılıp babalar gününü kutlayacaktı.” Muhammed Fatih Safitürk de bir babaydı. 10 Kasım 2016 yılında Pkk tarafından şehit edilmeseydi belki bugün çocukları ona sarılıp babalar gününü kutlayacaktı.” Mesajına yer vererek Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Kahraman şehit ve gazi babaları başta olmak üzere tüm babaların babalar gününü tebrik etti.