BUCAK BELEDİYESİNDEN BUCAKLI YAZARLARA DESTEK

• 24/12/2021

BUCAK BELEDİYESİNDEN BUCAKLI YAZARLARA DESTEK

Bucak Belediyesi’nin kültür ve sanata desteği devam ediyor. Bucak Belediyesi yazarların kendi yazdığı kitap, roman, derleme ya da inceleme gibi tüm eser ve kitaplarının tanıtımını yapıyor. Yazarlara masa, sandalye, çadır, yer ile tanıtım için afiş ve reklam desteği veriyor. Bu kapsamda Bucak Belediyesi Bucak Sağlık Yüksekokulu öğrencisi Rabia Avşar’ın kalem aldığı Ahbap Yayınları tarafından çıkan “Süveyda” adı kitabın tanıtımı için Cumartesi ve Pazar günü saat 14:00-17:00 arasında kitap kafede imza ve tanıtım günü düzenliyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bir çok yazarlarımız kitaplarını bastıramamakta ya da ürettikleri eserleri vatandaşlarımıza ulaştıramamaktadır.  Bizde küçük de olsa yazarlarımıza önemli bir destekte bulunuyoruz. Onları cesaretlendiriyoruz. Kitap kafemizde ücretsiz misafir ediyor, çadır, masa, sandalye, yer ve reklam ve afiş desteğinde bulunuyoruz. Tanıtımlarını yapıyoruz. Özellikle Bucaklı yazarlarımızın eserlerini hemşerilerimizle buluşturmak istiyoruz. İlk etkinliğimizi Bucaklı yazarımız Mustafa Arıdaş ile geçtiğimiz aylarda yapmıştık. Şimdide ikinci etkinliğimizi Bucak Sağlık Yüksekokulu öğrencimiz Rabia Avşar’ın kalem aldığı Ahbap Yayınları tarafından çıkan “Süveyda” kitabının tanıtımıyla Cumartesi ve Pazar günü saat 14:00-17:00 arasında kitap kafemizde imza ve tanıtım günü düzenleyerek gerçekleştiriyoruz.  Tüm kitapseverleri bekliyoruz.