BUCAK BELEDİYESİNDEN ATA SPORUNA DESTEK; GÜREŞ KURSU AÇILIYOR

• 28/07/2021

BUCAK BELEDİYESİNDEN ATA SPORUNA DESTEK; GÜREŞ KURSU AÇILIYOR

Bucak Belediyesi çeşitli branşlarda düzenlediği spor kurslarına bir yenisini daha ekliyor. Güreş kursu düzenliyor.

Güreş kursu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde gençlerimizin spora yönlendirilmesi, sporun teşvik edilmesi için Belediye olarak çeşitli branşlarda kurslar düzenliyoruz. Bu kurslarımıza bir yenisini daha ekliyoruz. Ata sporumuz güreşin yaygınlaşması, yeni şampiyonlar yetiştirmek için güreş kursu düzenliyoruz. Bizim çocukluk, öğrencilik ve gençlik yıllarımızda ilçemizde gerek okullarda, gerekse Halk Eğitim Merkezi bünyesinde güreş kursları düzenleniyordu. Bu kurslar sayesinde Ata sporumuzun ilçemizdeki son temsilcileri olarak sayabileceğimiz İsmail Ölmez, Mehmet Ali Arslan, İrfan Şan gibi pehlivanlarımız yetişmiş ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. İlçemize yeni pehlivanlar kazandırmak, Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için tüm güreş severleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz bünyesinde Antrenör Yavuz Dilek yönetiminde açtığımız güreş kursuna katılmaya davet ediyorum.” dedi.

GÜREŞ KURSU KAYITLARI 6 AĞUSTOS’TA SONA ERECEK,

Bucak Belediyesi tarafından düzenlenecek güreş kursu kayıtları 6 Ağustos 2021 tarihinde sona erecek. Güreş kursu ve kayıtlar hakkında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden ve Müdürlüğün 0 543 648 15 15 nolu telefon hattından ayrıntılı bilgi alınabilir.