BUCAK BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL VE ANLAMLI ETKİNLİK

• 08/05/2020

BUCAK BELEDİYESİ’NDEN ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL VE ANLAMLI ETKİNLİK

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Bucak Belediyesi, koronavirüs pandemisi kapsamında özel bir program düzenledi. Bucaklılar “Annem ve ben” teması çerçevesinde “Benim annem …” cümlesini tamamlayan bir söz ekleyip anneleri ile çektirdikleri fotoğrafları mail ortamında iletecek. Katılan herkesin fotoğrafları Bucak Belediyesi’nin web sitesinde ve sosyal mecralarda sergilenirken katılımcılar adına hazırlanacak “Bucak Anne-Çocuk Ormanı”nda koronavirüs sonrası fidan dikilecek. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, tüm Bucaklıları bu etkinliğe katılmayı davet etti.

Başkan Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “en değerli varlıklarımız olan annelerimiz için her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü Anneler Günü olarak kutlanıyor. Bu özel günle ilgili olarak Bucak Belediyesi yine çok özel bir uygulama başlattı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle evde kalmanın önemli olduğu bu günlerde herkesin kolaylıkla katılabileceği etkinliğin teması “Annem ve Ben”. Bucak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği ve “Benim annem …. “ sözünü annelerini ifade edecek cümle ile tamamlayacak olan Bucaklılar anneleriyle birlikte çektirdikleri fotoğrafları [email protected] adresine gönderebilecek. Her yaştan Bucaklı bu özel etkinliğe gerekli olan görsel ile annesinin ve kendisinin isimleri ile telefon numaralarını yazarak 9 Mayıs 2020 saat 18.00’ye kadar katılabilecek. Bu özel programa katılan herkesin fotoğraflarından oluşan dijital fotoğraf sergisi, 10 Mayıs 2020 tarihinde Bucak Belediyesi’nin www.bucak.bel.tr adresinde ve sosyal medya hesaplarında da yayınlanacak.  Ayrıca bu etkinliğe katılanlar adına oluşturulacak “Bucak Anne-Çocuk Ormanı”nda fidan dikilerek, e-sertifikalar da elektronik ortamda katılımcılara iletilecek.

Bucaklıların Katılımını Bekliyorum

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, 10 Mayıs Pazar günü anneler gününün kutlanacağını ifade ederek, “Yaklaşan Anneler Günü ile birlikte, annemize olan sevgi, saygı ve minnetimizin ifadesi olarak böyle bir sergi düzenledik. Bu yıl koronavirüs pandemisi nedeniyle farklı bir anneler günü yaşacağız. Koronavirüs tehlikesi devam ettiği için evde kalınması gereken bu günlerde tamamen dijital ortamda katılabileceğiniz bir etkinlik düzenledik. Bu sayede en değerli varlıklarımız olan annelerimiz ile çektirdiğimiz fotoğraf karelerimizi ölümsüzleştireceğiz. Bu yılın Anneler Günü hediyesini daha anlamlı kılmak için tüm hemşehrilerimi düzenlenecek olan sergiye katılmaya davet ediyorum” dedi.

BAŞVURU KOŞULLARI

1.         Annen ile birlikte çekilmiş fotoğrafını [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

2.         Annenizin, kendinizin ismini ve telefon numarasını yazabilirsiniz.

3.         “Benim annem…………”cümlesini tamamlayınız.

4.         Bu özel programa katılan herkesin fotoğraflarından oluşan dijital fotoğraf sergisi, 10 Mayıs 2020 tarihinde Bucak Belediyesi’nin www.bucak.bel.tr adresinde ve sosyal medya hesaplarında yayınlanacak.

5.         Bu etkinliğe katılanlar adına oluşturulacak “Bucak Anne-Çocuk Ormanı”nda fidan dikilerek, e-sertifikalar da elektronik ortamda katılımcılara iletilecek.

Fotoğraf son gönderim tarihi: 9 Mayıs 2020 Saat:18:00