BUCAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

• 25/02/2020

BUCAK BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Bucak Belediyesi zabıta ekipleri ilçe merkezinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. İlçede genelinde bulunan fırınlar, pastaneler, lokantaların periyodik denetimleri yapıldı.

Yapılan denetimler hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Belediye Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ilçe merkezimiz genelinde işyerlerinde ve imalathanelerde yükümlülüğü altında bulunan konularda geniş çaplı bir denetim gerçekleştirdiler. Zabıta ekiplerimiz fırın, lokanta, restaurant, pastane ve  çeşitli imalat yapan işyerlerinde sağlık, hijyen,ruhsat, gramaj, yangın önlemi ve genel konularda  denetim yaptılar. Genel olarak ilçemizde bulunan işyerlerlerinde bir soruna rastlanmadı. Tüm işyerlerine ekiplerimiz tarafından uymak zorunda oldukları kurallar hakkında gerekli uyarılar yapıldı. Ayrıca Zabıta Müdürlüğümüz sorumluğunda olan ilçemiz kapalı Pazar yeri kompleksimiz de genel bir dezenfektasyon çalışması yaptık.  Kapalı Pazar yerimizi iç kısmında zemin ve duvarlar yıkandı, dezenfekte ilaçları ile dezenfekte yaptık. İlçemiz Perşembe günleri kurulan halk pazarımızda  yapılan çalışmalar ile vatandaşlarımız daha da temiz bir ortamda alış verişlerini yapabilecekler.” dedi.