BUCAK BELEDİYESİ “MUHTAR EVİ” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

• 29/12/2021

BUCAK BELEDİYESİ “MUHTAR EVİ” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRİYOR

Bucak Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” Projesi’nde ilk muhtar evini Konak Mahallesinde yapıyor.

Bucak Belediyesi, mahallelerin ‘hizmet elçileri’ olarak gördüğü muhtarların, kamu hizmeti verdiği alanları güzelleştirmeye devam ediyor.  Bucak Belediyesi bu çerçevede ilk muhtar evinin Konak Mahallesi’nde, Hasan Konu Parkı içerisinde yapımına başladı.

Yeni muhtar evinin, Konak mahallesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Emrullah Ünal, “Mahallelere yapacağımız hizmetleri birlikte istişare ettiğimiz muhtarlarımızın hizmet verdiği binalarını modernleştirmeye önem veriyoruz. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.’ anlayışını benimseyen bir belediye yönetimi olarak, ilk muhtarlık binamızın yapımına başladık.  İhtiyaç duyulan mahallelerimize bu binaları yapmaya belirli bir program çercevesinde devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.