BUCAK BELEDİYESİ DÖRT YENİ SU DEPOSU YAPIYOR

• 03/01/2022

BUCAK BELEDİYESİ DÖRT YENİ SU DEPOSU YAPIYOR

Bucak Belediyesi ilçeye sağlıklı içme suyu sağlamak için içme suyu yatırımlarına devam ediyor. Bucak’a 4 yeni içme suyu deposu kazandırıyor. Çalışmalar son sürat devam ediyor.

İçme suyu depolarında yapılan çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemize sağlıklı su sağlamak, halkımıza sağlıklı su temin etmek amacıyla içme suyuna yaptığımız yatırımlarımıza devam ediyoruz. İlçe merkez içme suyu şebekesine su sağlayan Kuşbaba Deposunu, Lise deposunu, Çere deposunu  ve Yetmişevler deposunun kotunu da yükselterek yeniden inşaa ediyoruz. Dört depomuzun kapasitesini de arttırarak 1400m3’ten 2400m3’e çıkarıyoruz. Ayrıca Onaç deposu, Tilkiini Deposu ve Kikez Deposunda tadilat ve yenileme çalışması yapıyoruz. Depolarımızı insani tüketim amaçlı sular hakkındaki yönetmeliğinin son şekline göre inşaa ediyoruz. Depolarımızda yapılacak olan tadilat çalışmalarından dolayı su kesintisi yaşanmaması için tedbirlerimizi aldık. Ancak yapılacak çalışmalar esnasında su kesinti ihtimaline karşı vatandaşlarımızın duyarlı ve tedbirli olmalarını rica ediyoruz.” dedi.