BUCAK BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS’TA FENER ALAYI GERÇEKLEŞTİRECEK

• 26/08/2021

BUCAK BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS’TA FENER ALAYI GERÇEKLEŞTİRECEK

30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı Yürüyüşü, 30 Ağustos 2021 Pazartesi akşamı saat 20.30’da gerçekleştirilecek. Eski adliye önünden başlayacak olan Fener Alayı Yürüyüşü; Süleyman Demirel Bulvarı ve Cumhuriyet Caddesi güzergâhından geçilerek yine Belediye önündeki Atatürk Anıtında son bulacaktır. Fener alayı akabinde ise halkoyunları gösterisi gerçekleştirilecektir.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal; “Şanlı tarihimizin altın halkalarından biri olan, Türkiye Cumhuriyeti’nin müjdesi Büyük Zafer’in 99. yıl dönümünü kutluyorum. 30 Ağustos’tan aldığımız ilham ve cesaretle Bucak’ımızı daha aydınlık ve müreffeh bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Türk milletini millet yapan manevi ve milli değerlerimize sahip çıkmak adına 30 Ağustos 2021 Pazartesi akşamı atlı ve motosikletli bir şekilde gerçekleştireceğimiz Fener Alayı Yürüyüşüne gençlerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyorum.” diyerek yapılacak olan etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.