BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ 2021 YILINA UMUTLA BAKIYORUZ”

• 30/12/2020

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ 2021 YILINA UMUTLA BAKIYORUZ”

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, yeni yıl mesajında 2020 yılının hem dünya hem ülkemiz hem de şehrimiz adına koronavirüs pandemisi sebebiyle zor bir yıl olduğuna dikkat çekti.

Başkan Ünal, 2021 öncesi yeni yıl mesajı yayımladı. Başkan Ünal, yeni yıl mesajında 2020 yılının hem dünya hem ülkemiz hem de ilçemiz adına koronavirüs pandemisi sebebiyle zor bir yıl olduğuna dikkat çekti. Başkan Ünal mesajında, “Acı ve tatlı hatıralarıyla 2020 yılını geride bırakıyor yeni umut ve beklentilerle 2021’e giriyoruz. Kabul edilmelidir ki, 2020 yılı dünyamız ve ülkemiz açısından zor bir yıl olmuştur. Pandemi nedeniyle yaşanan tüm olumsuz deneyimler kendimizi zaman zaman çaresiz ve umutsuz hissetmemize sebep olsa da, bir taraftan da aslında ne kadar fazla şeye sahip olduğumuzu bizlere fark ettirdi. Hayatımızda bıraktığı müspet ve menfi hatıranın yaşandığı ve kazanımın elde edildiği gerek ülkemizde gerekse dünyada çok sayıda önemli gelişmenin yaşandığı bir yılı daha geride bırakırken, 2021 yılının sağlıklı, mutlu, huzur dolu, yaşadığımız sıkıntıların sona ereceği ve müreffeh (güzel) yarınlara kavuşacağımız bir yıl olmasını Yüce ALLAH’tan (C.C) diliyorum. Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar ve umutlarla Ülkemizin ve milletimizin birlik ve beraberliğinin 2021 yılında daha da güçlenerek devam edeceğine, birbirimize kenetlenmiş, daha güçlü bir ülke olacağımıza ve geleceğe daha güvenle bakacağımıza olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğruna gözlerini kırpmadan hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Geride bıraktıkları ailelerine sabırlar diliyorum. Yeni yılın yeni başlangıçlar ve umutlarla beraber Bucaklı Hemşehrilerimin, koronavirüs (covid-19) salgınında cansiperane bir şekilde büyük bir özveriyle çalışan öncelikle sağlık personeli, güvenlik güçleri ve Belediye personellerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, bir kez daha 2021 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için öncelikle sağlık, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.