BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL’DAN OKULLARA BÜYÜK DESTEK

• 01/10/2022

BAŞKAN EMRULLAH ÜNAL’DAN OKULLARA BÜYÜK DESTEK

Bucak Belediyesi eğitim-öğretim yılı öncesinde ilçedeki okulların ihtiyaçlarını bir bir karşılıyor. İlçede bulunan tüm okullara altyapıdan üst yapıya çevre ve bahçe düzenlemelerinden oturma gruplarına, temizlikten, çim biçmeye kadar destek oluyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Belediye olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Tüm okullarımıza elimizden gelen desteği sağlıyoruz.  Gençlerimiz bizim en kıymetlilerimiz. Onların yanında olmaya devam edeceğiz. Göreve geldikten sonra her yıl olduğu gibi bu yılda okullarımıza destek oluyoruz.  Bu kapsamda, Bu dönem Hüseyin Türker Ortaokulu bahçe düzenleme ve tamirat çalışmalarını gerçekleştirdik. Atatürk İlkokulunun bahçe içerisindeki su birikmesinden kaynaklanan sıkıntıları giderdik, kaldırım parke bozuklukları ve mangal temizliği işlerini yaptık. Seydiköy İlkokulu tekrar faaliyete geçeceğinden dolayı bu okulumuzun okul bakım ve tadilat işlerine başlayarak çevre düzelmesi, parke döşeme, okul badana boya, kapı pencere tamiratlarını gerçekleştirdik. Ayşe Sak Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Çamlıca Toki İlkokulu, Şehit Akif Altay Özel Uygulama Okulu gibi birçok okulumuza oturma bankları verdik. Birçok okulumuzun temizlik, çim biçme ve ağaç peyzaj çalışmalarını gerçekleştirdik. Barbaros Mahallesi 75 yıl ilköğretim okulu ve Ertuğrul Gazi Ortaokulu etrafında yağmur suyu drenaj çalışması yaparak üst yapı parke döşeme işlerini tamamladık. Okullarımızın yaptığı sosyal-kültürel etkinliklere destek verdik. Bu okullarımıza çadır, masa, sandalye ve ses sistemi desteğinde bulunduk. Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulumuzun yollarının bakımı ve parke döşeme işçiliğini yaptık. Sağlık Yüksekokulu ve İşletme Fakültesinin iç yollarını yaparak, bu okullarımıza bank tedarik ettik. Hikmet Tolunay Meslek Yüksekokulumuzda yürüyüş yolu ve peyzaj çalışması gerçekleştirdik. Tüm okullarımıza desteğimiz devam edecek.”dedi.