AYKITÇA DERESİ VE ONAÇ DERESİNİN KESİŞİMİNE İKİ YENİ KÖPRÜ

• 10/06/2021

AYKITÇA DERESİ VE ONAÇ DERESİNİN KESİŞİMİNE İKİ YENİ KÖPRÜ

Bucak Belediyesi Aykıtça deresi ve onaç deresinin kesişim noktasına iki yeni köprü yaparak, hizmete sundu.

Köprü yapım çalışmalarını inceleyen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizin içerisinden geçen Aykıtça deresi ve Onaç Deresinin Mehmet Akif Mahallesinde bulunan kesişim noktasında iki yeni köprü yapıyoruz. Köprümüzün bir tanesinin yapımı tamamlanarak araç ve yaya trafiğine açıldı. İkinci köprümüzde çalışmalar son aşamada, gelecek hafta araç ve yaya trafiğine açacağız. Bu bölgemizde araç geçişi için köprü yoktu, vatandaşlarımız yıllardır mağdur oluyorlardı. vatandaşlarımızdan sürekli olarak ulaşımın daha kolay sağlanabilmesi için köprü yapılması talepleri vardı. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendirdik, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz hızlı bir çalışma sergileyerek, kısa sürede iki tane köprümüzü inşaa etti. Yeni inşa ettiğimiz köprülerimizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.