Bucak Belediyesi İle Bem-Bir-Sen Arasında Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

• 03/01/2020

Bucak Belediyesinde çalışan memur ve sözleşmeli memurları kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem-bir-sen ile Bucak Belediyesi arasında imzalandı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bem-bir-sen Burdur İl Başkanı Bayram Gülmez, Bem-bir-sen Burdur il yönetim kurulu üyesi Hakkı Eroğlu,  Bem-bir-sen Bucak Belediye temsilcisi Fatih Dündar Uzun’un katılımıyla imza töreni yapıldı. İmza töreninden sonra açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediyemizde görev yapan 39 memurumuzun bağlı olduğu yetkili sendika olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem-bir-sen ile Memurlarımızın daha huzurlu olabilmeleri, refah seviyelerini artırabilmeleri adına bu Sosyal Denge Sözleşmesini imzalıyoruz. Sosyal Denge Sözleşmemiz belediyemizde çalışan 30 memur ve 9 sözleşmeli memur personelimizi kapsıyor. Sözleşme kapsamında memurlarımızın sosyal haklarında ve ücretlerinde iyileştirme sağlıyoruz. Birlikte çalıştığımız Memur arkadaşlarımızla ve tüm personellerimizle ancak ekip ruhu ile birlikte çalışarak başarıya ulaşabiliriz. Yapılan sözleşmenin tüm memurlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum.”  dedi.