BUCAK’TA MERMER VE SALEP FESTİVALİ’NE YOĞUN İLGİ! BÖYLE KALABALIK GÖRÜLMEDİ

• 22/09/2023

Bucak'ta Mermer ve Salep Festivali'ne yoğun ilgi! Böyle kalabalık görülmedi

Burdur'un Bucak ilçesinde düzenlenen Mermer ve Salep Festivali, 2 gün boyunca binlerce vatandaş tarafından ziyaret edildi. Festivalde, Mustafa Ceceli, Seda Hazar ve Kolpa grubu sahne aldı.

Bucak'ta Mermer ve Salep Festivali coşkuyla sona erdi

Burdur'un Bucak ilçesinde düzenlenen Mermer ve Salep Festivali, 2 gün boyunca süren yoğun ilgiyle sona erdi. Festivalin 2. gününde yağan yağmur sonrasındaki soğuğa aldırış etmeyen vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanını doldurdu.

Bucak Belediyesi tarafından düzenlenen festival, 29-30 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Festivalde, Mustafa Ceceli, Seda Hazar ve Kolpa grubu sahne aldı.

Festivalin ilk gününde Kolpa grubu, sevilen şarkılarını seslendirdi. Festivalin 2. gününde ise Seda Hazar ve Mustafa Ceceli, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Festivale Ak Parti Burdur Milletvekilleri Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz, Kaymakam Bayram Gale Ak Parti İl Başkanı Mustafa Öz Boyacı, İlçe Başkanı Osman Taşkın, Meclis Üyeleri, Kurum Müdürleri, Belediye Müdürleri, Belediye çalışanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Festivale katılan vatandaşlar, Bucak'ın mermer ve salep gibi önemli değerlerini tanıtan etkinliklere yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, festivalde düzenlenen yöresel ürün stantlarından alışveriş yaparak, Bucak'ın lezzetlerini tatma fırsatı buldu.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, festivalin ilçe için önemli bir tanıtım etkinliği olduğunu belirterek, "Bucak'ımızın mermer ve salep gibi önemli değerlerini tanıtmak ve ilçemizi daha fazla ziyaretçiye açmak için bu festivali düzenledik. Festivalimize gösterdikleri ilgiden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Vatandaşlardan Başkan Emrullah Ünal'a teşekkür

Festivale katılan vatandaşlar, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a teşekkür ederek, "Bu festival, Bucak'ımızın tanıtımına önemli katkı sağladı. Başkanımız Emrullah Ünal'a, bu güzel organizasyonu bizlere yaşattığı için teşekkür ediyoruz" dedi.