Fen İşleri

Tedes Denetim Araçları Bucak Belediyesine Teslim Edildi

• 04/12/2019

Bucak Belediyesi tarafından Bucak halkının can ve mal güvenliğinin sağlanması, trafik kazalarının daha aza indirilmesi için hazırlanarak yapımına başlanılan Elektronik Trafik Denetleme Sistemi (TEDES) yapım çalışmaları devam ediyor.
İhale kapsamında Sanayi Mahallesinde Hökez Bulvarı ile 23 Nisan Caddesi kesişim noktasında bulunan kavşak akıllı sinyalizasyon sistemi konularak akıllı kavşak haline getirildi. İhale kapsamında yüklenici firma teslim yükümlülüğünde olan denetim ve hizmet araçları Belediye’ye teslim edildi.

Teslim edilen araçlar 2 binek arazi aracı ve 2 adet minibüs tipi araçtan oluşuyor. Tahsis edilen araçlardan 2 binek arazi aracı ve 1 minibüs belediye hizmetlerinde kullanılacak.1 minibüs ise ilçe emniyet müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere Belediye tarafından ilçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis edilecek. Elektronik Denetleme Sistemi (Tedes) Bucak halkının can ve mal güvenliğini ön planda tutan bir proje dolasıyla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Bucak Belediyesi bu proje ile trafik sinyalizasyon sistemlerinde değişiklikler ve yenileme çalışması yapacak. Modern ve son sistem bir trafik sinyalizasyon sistemine kavuşulacak. Bu hizmetlerle Bucak modern şehir olma yönünde bir önemli bir adım atmış olacak. Tüm hizmetler ve yatırımlar, Bucak ve Bucak Halkı için yapılıyor ve yapılmaya devam edecek.