Fen İşleri

O ses Türkiye'den Ziyaret

• 10/02/2017

“O Ses Türkiye’ adlı ses yarışmasında Bucak’ı ve Burdur’u temsil ederek çeyrek finale yükselen Mehmet Sak, Bucak Belediye BaşkanVekili İsmail Bayata’yı ziyaret etti.

TV8 ekranlarında yayınlanan ‘O Ses Türkiye’ adlı ses yarışmasında sesi ve davranışları ile Bucak’ı en iyi şekilde temsil eden Mehmet Sak, yaklaşık 400 yarışmacının katıldığı programda Sibel Can’ın ekibinde yer alarak çeyrek finale yükseldikten sonra finale emin adımlarla ilerliyor. Son 24 yarışmacıdan biri olan Sak’ı elde ettiği başarıdan ötürü tebrik eden Bucak Belediye BaşkanVekili İsmail Bayata, kendisinin sesi ve tavırları ile gönülleri fethettiğini belirterek, “Bucak’ımızı en iyi şekilde temsil ettiğin için öncelikle kendisine Bucak halkı adına teşekkür ederim. Fırsat buldukça kendisini takip ediyoruz ve kardeşimizin yanındayız.

Daha küçük yaşlarda sesiyle fark edilmeyi başarmıştı. Başarılarının devamını diliyorum. Tabii ki en büyük dileğimiz yarışmayı kazanması. Kendisine elimizden geldiğince destek olacağız” dedi.

Mehmet Sak, Bucak Belediye BaşkanVekili İsmail Bayata’ya desteğinden ötürü teşekkür ederken, yarışma hakkında Başkan Bayata’ya bilgiler aktardı.