Diğer

Milletvekili Özçelik'ten Belediyeye ziyaret.

  • 08/01/2020
  • 851

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Ak Parti Burdur ve Bucak Heyeti Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ı ziyaret etti.

Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi “Bucak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’ı Milletvekilimiz Bayram Özçelik, İl Genel Meclisi Başkanımız Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan, Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz,  Kadın Kolları Başkanımız Hatice Dalgar, Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Eryiğit, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İl Başkan Yardımcılarımız ile birlikte ziyarette bulunuyoruz. Bucak’ımıza yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bucak Belediye Başkanımız Emrullah Ünal göreve geldiği günden beri gece gündüz çalışarak Bucak’a hizmet ediyor. Ak Parti Burdur İl teşkilatı olarak yapılan hizmetleri takdirle karşılıyoruz. Yapılan hizmetlerde bizlere görev düşerse destek veriyoruz. Belediye Başkanımıza başarılar diliyoruz. Bucak ve Bucak halkına tüm hizmetlerde desteklerimiz devam edecek.” dedi.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Bildiğiniz gibi Meclis çalışmalarından fırsat bulduğumuz anda İlimizde ve ilçelerimizde halkımızla ve idarecilerimizle buluşuyoruz. Bugünde Milletvekili arkadaşımız Yasin Uğur’un amcasının vefatı dolayısıyla Bucak’ta bulunuyoruz. Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’ı yapılan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyaret ediyoruz. Belediye Başkanımız Emrullah Ünal Bucak ilçemizde önemli hizmetlere imza atıyor. Bizde Milletvekilleri olarak Başkanımızın Bucak ilçesi ve Bucak halkı için yapmış olduğu tüm hizmetlerde destek oluyoruz ve destek olmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Burdur Milletvekili Sayın Bayram Özçelik ,Ak Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanımız Murat Akbıyık, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Okan, Bucak İlçe Başkanımız Mustafa Oğuz,  Kadın Kolları Başkanımız Hatice Dalgar, Gençlik Kolları Başkanımız Hakan Eryiğit’in ziyaretlerinden dolayı memnun oldum. Burdur Milletvekilimiz Sayın Bayram Özçelik ve Milletvekilimiz Sayın Yasin Uğur’un hizmetlerimizde ve projelerimizde yakın desteklerini görüyoruz. Ak Parti Burdur İl Başkanımız Sayın Volkan Mengi İl Başkanı olarak bizlerden desteğini esirgemiyor. Bizler ilçemizin gelişmesi, halkımızın daha modern bir şehirde yaşayabilmesini, gelecek nesillerimize daha yaşanılabilir bir Bucak bırakmak için imkanlarımız ölçüsünde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İşte imkanlarımızın yetmediği noktada gerek Sayın Milletvekillerimiz olsun, gerekse İl, İlçe Başkanlığımız ve teşkilatımız olsun, tüm imkanları seferber ederek hizmetleri ve yatırımları almamızda büyük destek sağlıyorlar. Bucak Belediye Başkanı olarak Sayın Milletvekillerimizin Belediyemize ve ilçemize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ak parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve beraberindeki heyet yapılan hizmetler ve yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduktan sonra Bucak Belediyesinden ayrıldılar.