Su Kanalizasyon

KANALİZASYON ÇALIŞMALARI

• 31/05/2024

İlçemizin altyapı çalışmaları kapsamında, Onaç Mahallesi'nde yeni yapılan dere kenarı kanalizasyon eksiklikleri başarıyla tamamlandı.

Ayrıca, Mehmet Akif Mahallesi 2437. Sokak'ta gerçekleştirilen yeni kanalizasyon hattı çalışmaları da tamamlanmış bulunmaktadır. Bu iyileştirmeler sayesinde, suyun ve atıkların güvenli bir şekilde taşınması sağlanarak çevre kirliliği önlenmiş ve sağlık riskleri azaltılmıştır. Ancak, Çukur Mahallesi'nde 606. Sokak'ta eksik olan kanalizasyon çalışmaları devam etmektedir. Bu çalışmalar tamamlandığında, bölgenin yaşam kalitesi ve çevre sağlığı önemli ölçüde artacaktır. İlçemizin altyapısını güçlendirmeye yönelik tüm çalışmalarımız sırasında oluşan rahatsızlıklardan dolayı çevreye ve sizlere verdiğimiz herhangi bir rahatsızlık için üzgünüz.

Amacımız, ilçemizin altyapısını güçlendirerek daha sağlıklı bir çevre oluşturmak ve yaşam kalitenizi artırmaktır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Bucak Belediyesi