Çevre Koruma ve Kontrol

İLÇEMİZDE KAPSAMLI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

• 30/05/2024

Bucak Belediyesi olarak, ilçemizde kapsamlı bir ilaçlama çalışması başlatmış bulunmaktayız. Halk sağlığını korumak ve çevre temizliğini sağlamak amacıyla yürütülen bu çalışmalar, tüm mahallelerimizde periyodik olarak devam edecektir.

Bu çalışmalar kapsamında, özellikle sinek ve haşere gibi zararlılara karşı etkili mücadele yöntemleri uygulanmaktadır. Amacımız, siz değerli hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve rahat bir yaşam sürmesini sağlamaktır.

İlaçlama süreci sırasında, kapı ve pencerelerinizi kapalı tutmanız, evcil hayvanlarınızı koruma altına almanız önemle rica olunur. Kullanılan ilaçlar, insan sağlığına zarar vermeyen, çevre dostu ürünlerdir.

Bu süreçte siz değerli hemşehrilerimizin desteğiyle daha sağlıklı ve yaşanabilir bir Bucak için el birliğiyle çalışıyoruz. Duyarlılığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Sağlığınızı korumak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,

Bucak Belediyesi