Diğer

CUMHURİYET CADDESİNE MODERN DOKUNUŞ

  • 04/06/2021
  • 1680

 

 

              CUMHURİYET CADDESİNE MODERN DOKUNUŞ

Bucak Belediyesi Cumhuriyet Caddesini modern kent mobilyaları ile donatıyor. Modern kent mobilyaları ve çiçeklikler Cumhuriyet Caddesinde vatandaşların görsel beğenisine ve kullanımına sunuldu.

                Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Şehrimizin en önemli caddelerinden birisi olan Cumhuriyet Caddesini modern bir görünüme kavuşturmak için bir dizi çalışmalar yürütüyoruz. Daha önce Caddemiz ve civarında dekoratif aydınlatma yapmıştık. Şimdide caddemizi modern kent mobilyaları, çiçekliklerle ve çiçeklerle donatıyoruz. Caddemizin uygun alanlarına 17 tane çöp kovalı bank, 17 ahşap çiçeklik yerleştirdik. Çiçekliklere de 85 şimşir ile 17 speral leylande ve petunya dikimi gerçekleştirdik. Küçük dokunuşlar, büyük değer katar diyerek Cumhuriyet caddemizi modern ve yeşillikler içerisinde bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

                Vatandaşlar ve Esnaflar Memnun;

                Cumhuriyet Caddesinde yürütülen çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal cadde esnafları ve vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar Cumhuriyet caddesinde yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Emrullah Ünal’a teşekkür ettiler.