Fen İşleri

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Görevi Devraldı

• 17/04/2019

Belediye Başkanı Emrullah Ünal İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldıktan sonra Bucak Belediye'ne geçerek Devir teslim töreni sonrasında görevi devraldı.Başkan Vekili Yalçın Sezgin ve Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal birbirlerine karşılıklı çiçek sundular. Başkan Vekili Yalçın Sezgin Belediye Mührünü Emrullah Ünal'a teslim etti. Törende hazır bulunan Ak PArti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi Emrullah Ünal'ın Ak Parti rozetini çıkarıp Türkiye rozetini taktı ve "Başkanımız Emrullah Ünal artık Bütün Bucak Halkının başkanı. Bu bağlam ve anlamı itibariyle kendisnin Ak Parti Rozetini Türkiye Rozetimiz ile değiştiriyorum, hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Emrullah Ünal "Kavgasız, gürültüsüz bir seçim geçirdik. Ben Belediye Başkan Vekilimiz Yalçın Sezgin Bey'e hizmetleri için teşekkür ediyorum.Artık Bütün Bucaklı Hemşehrilerimin başkanıyım ve Bütün Hemşehrilerimi kucaklıyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni hedeflerimizi hep beraber ilerleyceğiz. Şimdi Bucak için var gücümüz ile çalışma zamanı. Rabbim utandırmasın." ifadelerini kullandı. Emrullah Ünal'a mazbata ve devir teslim törenlerinde Ak Parti heyetinden birçok isim ve Bucaklı çok kalabalık bir grup eşlik etti. Emrullah Ünal büyük bir coşku  eşliğinde görevine başladı.