Fen İşleri

Başkanın Mesajı

• 14/04/2019

Kıymetli Bucaklılar,

Güzel İlçemiz Bucakımız'da yepyeni bir döneme girmiş bulunmaktayız. Girdiğimiz bu yeni dönemde var gücümüz ile çalışarak siz değerli hemşehrilerimiz ve Bucakımız için daha çok hizmet üreteceğiz. Bütün mekanizmalarıyla kusursuz çalışan, modern ve üretken bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Gönül Belediyeciliği anlayışımız ile her bir Bucaklı'yı kucaklayarak birlik, bütünlük içerisinde hedeflerimize hep beraber ilerleyeceğiz. Yaşam standardı yüksek, içerisinde yaşayan her bir bireyin bu yüksek yaşam standardının konforunu hissettiği daha güzel Bir Bucak için durmadan çalışacağız.

Kıymetli Hemşehrilerim,

Sorun çözen, şeffaf, insan odaklı, etik değerlere bağlı, yenilikçi ve inovatif, vizyoner, çevreye duyarlı bir belediyecilik anlayışını ortaya koyacağız. Bununla beraber tarihine, örf, adet ve geleneklerine bağlı, bütün milli ve manevi değerlerine sahip çıkıp yücelten, birleştirici, hakkaniyetli, hizmet üretme odaklı, birlikte yönetelim mottosuyla ilerleyen bir belediyeciliği ilçemize kazandıracağız.

Sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum.

EMRULLAH ÜNAL