BUCAK’TA SU KESİNTİSİ YAPILACAK

• 05/01/2021
  • 2077

BUCAK’TA SU KESİNTİSİ YAPILACAK

Bucak ilçe merkezinde 06.01.2021 Çarşamba günü içme suyu şebeke hattında yapılacak bakım ve onarım çalışması nedeniyle bazı mahallelerde planlı su kesintisi yapılacak.

Bucak Belediyesinden yapılan açıklama da “Bucak Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz gece gündüz demeden halkımıza sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamak için çalışmaktadır. Kervan Caddesinde içme suyu ana boru hattında bakım ve onarım çalışması yapılacağı için onaç depomuzun beslediği bölgelerde sularımız 06.01.2021 tarihinde sabah 7:00 itibariyle planlı su kesintisi uygulanacaktır. İlçemizde uygulanacak olan planlı su kesintisinden Onaç Mahallesi, Barbaros Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Sanayi Mahallesi bir kısmı (arifiye yurdu etrafı), Konak Mahallesi bir kısmı (pazar pazarı tarafları), Çamlıca Mahallesi bir kısmı (teknik hizmetler binamızın çevresi), Fatih Mahallesi ve Mehmet Akif Mahallesi etkilenecektir. Vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için tedbirli olmaları gerekir.” denildi.