BUCAK’TA 10 ÇOCUK OYUN PARKININ ZEMİNİ KAUÇUK OLUYOR

• 12/10/2021

BUCAK’TA 10 ÇOCUK OYUN PARKININ ZEMİNİ KAUÇUK OLUYOR

Bucak Belediyesi ilçe genelinde çocuk parklarında bakım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bucak’ta ilk etapta 10 adet çocuk oyun alanının zemini kauçuk kaplama yapılıyor.

Parklarda yürütülen yenileme çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “İlçemizde bulunan parklarımızda bakım ve yenileme çalışması yapıyoruz. Parklarımızın genel bakımını yaparken özellikle çocuklarımızın oyun alanları içerisinde bulunan oyun gruplarının zeminlerini kauçuk kaplama uygulamasına geçtik. Bu şekilde çocuklar daha rahat ve güvenli bir şekilde oyun oynayacaklar. Görev süremiz içerisinde yapımını gerçekleştirdiğimiz yeni parklarımız Alaattin Keykubat Parkı, Engelsiz park, Kaykay Parkında, Mehmet Akif Mahallesi 2406 sokakta , Mimar Sinan Mahallesi 1856 sokakta bulunan parklarımızda, Karayvatlar Mahallesindeki sarınçlı parkta, Yunus Emre parkında, Fatih Mahallesi Osman Gazi parkı, Yeni Mahalle Bağ altı Parkı, Şehit Hüseyin Arslan Parkı, Konak Mahallesi Hasan Konu Parkı, Mehmet Akif Mahallesi Mehmet Akif Parkı, Yetmiş Evler Mahallesi Toki Parkı ve Onaç Mahallesi 2364 sokakta bulunan parkımızda kauçuk zemin çalışması gerçekleştirdik. Yaptığımız bu çalışmalarla parklarımız daha da güvenli ve kullanışlı hale geldi. Parklarımızı yenileme çalışmalarımız devam edecek. Bir çok parkımızın daha zeminini kauçukla kaplayacağız.” dedi.