BUCAK BELEDİYESİNDEN İKRAM ÇEŞMESİ

• 09/02/2021

BUCAK BELEDİYESİNDEN İKRAM ÇEŞMESİ

Bucak Belediyesi yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha hayata geçiriyor. Günlük yaşamını kolaylaştıracak projeleri hayata geçiren Bucak Belediyesi, bu kez vatandaşın içini ısıtmak için harekete geçti. Bucak Belediyesi tarafından ikram çeşmesi projesi hayata geçiriliyor. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu noktalarda İkram çeşmesinden sıcak çorba, şerbet, salep, ayran gibi ikramları yapılarak vatandaşların kışın içi sınacak yazında buz gibi şerbet ve ayranla soğuyacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Bizler soframızdan çorbayı ve ayran ve şerbet gibi içecekleri eksik etmeyen bir milletiz. Bu soğuk günlerde vatandaşımızın içini ısıtmak için ikram çeşmesini hayata geçiriyoruz. İkram çeşmemizden yaz aylarında ise soğuk meşrubat ikramı gerçekleştireceğiz. Bucak’ımıza hayırlı olun.” diye konuştu.