BUCAK BELEDİYESİNDEN DEV İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI YENİLEME HAMLESİ; 15 KM ŞEBEKE HATTI DÖŞENİYOR

• 15/06/2021

Bucak Belediyesi içme suyu şehir içi şebeke hattı yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fatih Mahallesinde 4500 metre, Mehmet Akif Mahallesinde 1000 metre şebeke hattı yenilendi, Mehmet Akif Mahallesinde çalışmalar sürüyor.

İçme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Halkımıza sağlıklı koşullarda içme suyu sağlamak için şehir içi şebeke hatlarında yenileme ve yeni hat yapım çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Fatih Mahallesinde 4500 metre şebeke hattı yapım çalışmalarımızı tamamladık. Fatih Mahallesinde 110’luk 16 atü pvc boru ile 1000 metre eski şebekeyi yenileme, 3500 metre yeni şebeke hattı yapımı gerçekleştirdik. Aynı zamanda yeni hat ve yenileme çalışması yaptığımız güzergahlar da tüm abone bağlantılarını yeniledik. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Fatih Mahallesinden sonra hız kesmeden Mehmet Akif Mahallesinde çalışmalara başladı. Mehmet Akif Mahallesinde 2435,2436 ve 2530 sokaklarda 110’luk 16 atü pvc boru ile 500 metre yenileme ve 500 metre yeni hat olarak toplam 1000 metre içme suyu hattını yeniledik. Bu sokaklarımızda abone bağlantılarını da yeniledik. Mehmet Akif Mahallesinde çalışmalarımız devam ediyor. Mehmet Akif Mahallesinde yaklaşık 2,5 km daha , Barbaros Mahallesinde 3 km, Onaç Mahallesinde 2,5 km, Mimar Sinan Mahallesinde 2 km şebeke hattı çalışması yapacağız.” dedi.