BUCAK BELEDİYESİ ÜNİVERSİTE VE LİSEYE HAZIRLANAN GENÇLERE DENEME KİTAPÇIĞI HEDİYE EDİYOR

• 21/05/2021

Bucak Belediyesi üniversite sınavına ve liselere giriş sınavına hazırlanan gençleri bu yılda unutmadı. Destek bizden başarı sizden diyerek öğrencilerin evlerine YKS ve LGS Deneme kitapçığı göndermeye başladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada “Bucak Belediyesi olarak gençlerimize farklı imkânlar sunmaya çalışıyoruz. Üniversite sınavına Bucak ilçemizden girecek adaylara YKS, AYT, TYT Deneme Kitapçığı ile Liselere Giriş Sınavına katılacak öğrencilerimiz için LGS deneme sınavı kitapçığı hediye ediyoruz. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün 05436481515 numaralı telefonuna veya [email protected] mail adresine isim, soyad, adres ve telefon bilgilerini bırakmaları halinde deneme kitapçıklarını Bucak ve köylerinde yaşayan tüm öğrencilerimizin evlerine göndereceğiz. Yarınlarımızın mimarı Bucak’ımızın ve ülkemizin geleceği olan gençler bizim için çok önemli. Biz onların geleceğine ışık tutmaya çalışıyoruz. Biz onların iyi bir mühendis, iyi bir öğretmen, iyi bir doktor, iyi bir mimar, avukat olarak yetişmelerinin yanında aynı zamanda devletine, milletine, geleneklerine bağlı ve beraberinde büyüklerine saygılı gençler olarak yetişmesini arzu ediyoruz. Biz gençlerimize yönelik gelecek planları yapmaktan asla geri durmayacağız.” diye konuştu.