BUCAK BELEDİYESİ 30. GELENEKSEL SÜNNET VE KEŞKEK DÖVME ŞÖLENİ 11 EYLÜL’DE

• 09/09/2021

BUCAK BELEDİYESİ 30. GELENEKSEL SÜNNET VE KEŞKEK DÖVME ŞÖLENİ 11 EYLÜL’DE

Bucak Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen sünnet ve keşkek dövme şöleni 11 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Sünnet ve Keşkek dövme Şöleni programı hakkında açıklama yapan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen Sünnet ve keşkek dövme şöleni programımızın bu yıl 30. Sunu 11 Eylül tarihinde düzenleyeceğiz. 30. Geleneksel Sünnet Şöleni ve Keşkek Dövme Programımızda ilk bölümünü Bucak Devlet Hastanesinin destekleri ile Ağustos ayı içerisinde 45 çocuğumuzun sünnetlerini yaptırarak tamamlamıştık. Çocuklarımızın sünnetlerini gerçekleştiren Bucak Devlet Hastanesi Başhekimi Bilal Tanrıtanır ve Hastane yönetimine, Sünnet çocuklarımızı ve ailelerini hastanede ziyaret ederek mutluluklarına ortak olan Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz’a, Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik ve Yasin Uğur’a , İlçe Kaymakamımız Erol Tanrıkulu’na ve Valimiz Ali Arslantaş’a çok teşekkür ediyorum. Programımızın ikinci bölümünün startını 11 Eylül Cumartesi günü saat 15:30’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan Sünnet konvoyumuzla vereceğiz. Sünnet çocuklarımızı konvoy eşliğinde şehir turu attıracağız.16:30’da Kocakavak mevkiinde tarihi bir geleneğimizi canlandıracağız, keşkek dövme törenimizi gerçekleştireceğiz. Saat 17:00’de Cumhuriyet Meydanında Sünnet yemeği ve sünnet eğlencesini gerçekleştireceğiz. Kültür ve Turizm Bakanlığımıza bir geleneği yaşatarak verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımızı Pandemi kuralları ve hijyen kurallarına uyarak etkinliklerimize katılmaya davet ediyorum.” dedi.