AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Emrullah Ünal'ı Ziyaret etti.

• 01/02/2020

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir Emrullah Ünal'ı Ziyaret etti.

1 şubat 2020 Cumartesi günü Burdur’a gelecek olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir saat 10:00 da Bucak Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Emrullah ÜNAL ile fikir alışverişinde bulundu.  Saat 11:45 de ise Burdur Öğretmen Evi konferans salonunda AK Parti Burdur İl Başkanlığı genişletilmiş il danışma toplantısına katılmak üzere Burdur'a geçti.  AK Parti Burdur Teşkilatı ile bir araya gelecek.