ONAÇ MAHALLESİ 2002 ADA 24 PARSEL İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ 12/09/2025 Label Facebook'ta Paylaş Twitter'de Paylaş İmar Komisyonu 02.09.2025 tarihli toplantısında; Onaç Mahallesi 2002 ada 24 parsel mevcut imar planında “Sosyal Tesis Alanı (Sosyal Hizmet Rehabilitasyon Merkezi Alanı)” olarak planlanmıştır. Aynı fonksiyona sahip iki ayrı ada şeklinde düzenlenen bu alanlar, ada çizgisi ile birbirinden ayrılmış durumdadır.Yapılan plan değişikliği ile: İki ayrı ada arasında bulunan ada çizgisinin kaldırılması, Bu alanların birleşerek tek bir fonksiyon adası haline getirilmesi, Her iki adada daha önce belirlenen 5 metrelik çekme mesafelerinin kaldırılması amacıyla yapılan plan değişikliği, İmar Komisyonu tarafından oy birliği ile uygun görülmüş olup 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. Maddesine göre imar komisyonu raporu doğrultusunda oy birliği ile 02.09.2025 tarih 73 sayılı B.M.K ile karar verilmiştir. Etiketler: Çok Okunan Haberler Kültür ve Sosyal İşler Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen Burdur Günleri’nde Bucak Belediyesi olarak hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Su Kanalizasyon Mimar Sinan Mahallemizde 450 metrelik yeni içme suyu ana hat döşeme çalışması tamamlandı. Park ve Bahçeler Çamlıca, Fatih ve Yeni Mahalle güzergâhında yer alan Gazi Caddesi’ndeki yürüyüş ve bisiklet yolumuzu aydınlattık. Çevre Koruma ve Kontrol İlçe genelinde kullanım ömrünü tamamlamış, hasar görmüş ve hijyen açısından yetersiz hale gelen çöp konteynerlerini, belediyemiz tarafından kendi imkanlarımızla üretilen yeni konteynerlerle yeniliyoruz. Diğer Belediye Başkan Vekilimiz Mesut Günel, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında düzenlenen anma programına, İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım Kuruca ve ilçe protokolü ile birlikte katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Filenin Sultanları’nı 2026 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi şampiyonluğu dolayısıyla yürekten kutluyoruz.
Kültür ve Sosyal İşler Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenen Burdur Günleri’nde Bucak Belediyesi olarak hemşehrilerimizle buluşuyoruz.
Su Kanalizasyon Mimar Sinan Mahallemizde 450 metrelik yeni içme suyu ana hat döşeme çalışması tamamlandı.
Park ve Bahçeler Çamlıca, Fatih ve Yeni Mahalle güzergâhında yer alan Gazi Caddesi’ndeki yürüyüş ve bisiklet yolumuzu aydınlattık.
Çevre Koruma ve Kontrol İlçe genelinde kullanım ömrünü tamamlamış, hasar görmüş ve hijyen açısından yetersiz hale gelen çöp konteynerlerini, belediyemiz tarafından kendi imkanlarımızla üretilen yeni konteynerlerle yeniliyoruz.
Diğer Belediye Başkan Vekilimiz Mesut Günel, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında düzenlenen anma programına, İlçe Kaymakamımız Sayın Can Kazım Kuruca ve ilçe protokolü ile birlikte katıldı.
Kültür ve Sosyal İşler Filenin Sultanları’nı 2026 FIVB Kadınlar Voleybol Milletler Ligi şampiyonluğu dolayısıyla yürekten kutluyoruz.