YENİ AÇTIĞIMIZ İÇME SUYU SONDAJINI, ŞEBEKEMİZE DAHİL ETTİK ”

• 21/02/2020

BUCAK BELEDİYE BAŞKANI EMRULLAH ÜNAL “ ALKAYA’DA YENİ AÇTIĞIMIZ İÇME SUYU SONDAJINI, ŞEBEKEMİZE DAHİL ETTİK ”

Bucak Belediyesi ve Devlet Su İşleri DSİ işbirliği ile Alkaya’da açılan içme suyu sondajı Bucak içme suyu şebekesine dahil edildi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, özellikle yaz aylarında içme suyu sıkıntısı yaşanmaması için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. Belediye Başkanı Ünal “Devlet Su İşleri ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Alkaya içme suyu kaynaklarımızın olduğu bölgede açılan 18 lt su/sn debisi olan Antalya Halk Sağlığı Laboratuvarından analiz raporu temiz gelen bir sondajımızı daha içme suyu şebekemize dahil ettik. İlçemize yeni içme suyu sondajının kazandırılmasında desteklerinden dolayı Burdur Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur’a, DSİ Isparta 18. Bölge Müdürü Sayın Mahmut Berber’e ve emeği geçen herkese halkımız adına teşekkür ediyorum. Şebekeye dahil ettiğimiz yeni sondajımızın ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.