Lavanta tepesine fidanlar dikildi

• 28/02/2020

BUCAK Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile Cami ve Çukur mahalleleri sınırında bulunan katranlık mevkiinde lavanta tepesine ilk fidanlar dikildi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve belediye başkan yardımcısı Yasin Çiçek, Bucak Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüşay, Cami ve Çukur mahalleleri muhtarları ve Bucak Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı orman çalışanları ile birlikte ilk lavanta fidanlarını dikti.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Bucak'ta lavanta tepesi projesinin bugün ikinci adımını atıyoruz. Orman çalışanları ile birlikte hem dikim sahalarının hazırlanması hem de lavanta fidanlarının dikimini gerçekleştirdik. Katranlık mevki ilçemizin çoğu yerinden görünen bir yer. Dikmiş olduğumuz lavantalar ileriki yıllarda yetiştiği zaman çevre il ve ilçelerdeki gibi lavanta tepesinin de ziyaretçi akımına uğramasını bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal, lavanta tepesinde çalışmalardan dolayı Bucak Orman İşletme Müdürlüğü ve personeline teşekkür etti.