İNCİRDERE KÖYÜNDEN BUCAK’A BİRKEZ DAHA İÇME SUYU DESTEĞİ; BUCAK BELEDİYESİNDEN İNCİRDERE KÖYÜNE ASFALT, ALTYAPI VE PARKE YOL DESTEĞİ

• 06/09/2021

Bucak içme suyu şebekesine İncirdere köyünden su takviyesi yapılıyor. Bucak Belediyesi de İncirdere köyüne parke, çöp konteynırı, altyapı ve sathi asfalt desteği sağlıyor.

Bucak Belediyesi Verdiği Sözleri Bir Bir Yerine Getiriyor

Bucak Belediyesi İncirdere köyü’nün içme suyu desteğine kayıtsız kalmıyor. İncirdere köyünün yolları asfalt ve parke ile kaplandı. Bucak ilçesine içme suyu konusunda destek veren köylere gerekli desteğin verileceğinin altını çizen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Bucak halkımıza içme suyu konusunda büyük ve önemli destek sağlayan İncirdere köyünde yaptığımız inceleme ve görüşmelerde Köy Muhtarımızın talepleri doğrultusunda köyün ihtiyacı olan çöp konteynerlarını temin ettik. Köy içerisinde 4 sokağımızı parke kaplama yaptık. Köy yollarımızda yaklaşık 3 km sathi asfalt çalışması gerçekleştirdik. Ne söz verdiysek o. Bucak ilçemiz açısından hassas bir konu olan içme suyu konusunda destek veren tüm köylerin talepleri hiçbir zaman kayıtsız kalmayacak, gerekli destekler verilecektir. “dedi.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal açıklamasının devamında “Bucak ilçemizin en önemli gündem maddesi içme suyu konusu. İçme suyu kaynaklarımızda mevsimsel kuraklığa bağlı olarak seviye düşüklüğü var. Tüm vatandaşlarımızdan su yu  tasarruflu kullanmalarını istiyoruz. Daha öncede olduğu gibi, yine ilçemize içme suyu konusunda önemli bir destek İncirdere köyünden geldi. İncirdere köyü Muhtarı Oğuzhan Eroğlu ve azalarıyla yaptığımız görüşmelerde İncireköyü halkının ihtiyaç fazlası sularının Bucak’a verilmesi konusunda hem fikir olduk ve bu çerçevede çalışmalar gerçekleştirdik. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz hemen içme suyu hattı çalışması yaparak, içme suyunu tilkini mevkiindeki pompalarımıza aktardılar. İlçemize saniyede 18 litre suyu şebekemize dahil ettik. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde İncirdere köyünde başka bir kaynaktan saniyede 18 litre suyu daha şebekemize dahil edeceğiz. İncirdere köyü Muhtarımız Oğuzhan Eroğlu’na, ihtiyar heyeti üyelerine ve tüm İncirdere köyü halkına Bucak halkı adına çok teşekkür ederim.”dedi.