Diğer

HAYDİ GENÇLER GENÇLİK MECLİSİNE

  • 07/10/2021
  • 642

 

                                           HAYDİ GENÇLER GENÇLİK MECLİSİNE

                Katılımcı Belediyeciliğe önem veren ve her zaman gençlerin yanında olan Bucak Belediyesi tarafından gençlik meclisi oluşturuluyor. Gençlik meclisine 14-29 yaş arası gençler başvurabilecekler. Son başvuru tarihi 22 Ekim 2021.

                Gençlik Meclisi oluşturulması hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Katılımcı Belediyecilik anlayışımıza bir yenisi daha ekliyoruz. Belediyemizde çocuk meclisinden sonra gençlik meclisini de oluşturuyoruz.Gençlerin,kent yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmaları, gençlik ve ilçemizle ilgili sorunların çözümünde sorun çözme anlayışı içerisinde aktif rol almaları, sürdürülebilir kalkınma anlayışı içerisinde kente yönelik çalışmalar yürütmelerine katkıda bulunulması, şehrimizin bilimsel, teknolojik, sanatsal, sosyal ve kültürel etkinliklerinde rol almaları, insan hakları ve çevre konusunda duyarlılıklarını arttırmaları, dayanışma ve paylaşıma yönelik özeliklerinin “ortaklık” bilinci içinde geliştirilmesi ve gençliğe birlikte çalışma alışkanlığı kazandırması amacıyla İlçemizde ikamet eden 14-29 yaş arası gençlerimizi Bucak’ımızı Gençlerle Birlikte Yönetmek üzere, Gençlik Meclisimize katılmaya davet ediyorum.” dedi.

                BAŞVURULAR KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE YAPILACAK

                Gençlik Meclisine başvurmak isteyen gençler, Belediyenin resmi internet sitesi www.bucak.bel.tr adresinde bulunan başvuru formunu doldurup, çıktısını alarak kimlik fotokopisi ile birlikte Oğuzhan Mahallesi Okullar Caddesi üzerinde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne şahsen başvuru formlarını teslim etmeleri gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 0543 6481515 numaralı telefonundan alınabilir.

Başvuru formunu indirmek için tıklayınız.