EMLAK, ÇEVRE TEMİZLİK VE İLAN, REKLAM VERGİLERİ 1. TAKSİDİ SON ÖDEME TARİHİ 31 MAYIS

• 20/05/2021

Bucak Belediyesi emlak, çevre temizlik ve ilan reklam mükelleflerine hatırlatma yaptı. Emlak , çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi 1. Taksiti ve yapılandırılmış vergi borçlarının 3. taksiti  ödeme süresi 31 Mayıs’ta sona eriyor.

Bucak Belediyesinden yapılan açıklamada “2021 yılı Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi ve İlan Reklam Vergisi 1. Taksiti ve yapılandırılmış vergi borçlarının 3. taksidi  ödeme süresi 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erecektir. Emlak vergisi. Çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi mükelleflerimizin mağdur olmamaları için 31 Mayıs 2021 tarihine kadar vatandaşlarımız ödemelerini  belediyemiz tahsilat servisine veya e-belediye ve www.bucak.bel.tr üzerinden yapabilirler.” denilmekte.