ÇÖZÜM MASASI İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE TAŞINDI; 7/24 HİZMET VERECEK

• 04/01/2022
  • 2050

ÇÖZÜM MASASI İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜNE TAŞINDI;  7/24 HİZMET VERECEK

Bucak Belediyesi çözüm masası 7 gün 24 saat Bucak Halkına hizmet veriyor. Hizmet kalitesinin arttırılması için çözüm masası itfaiye Müdürlüğüne taşındı.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal  İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ Halkımızın Belediyemize 7 gün 24 saat ulaşımını sağlamak ve sorunlarına çözüm üretmek amacıyla kurduğumuz çözüm masasını daha etkin hale getirmek için İtfaiye Müdürlüğümüze taşıdık. Halkımız 7 gün 24 saat Belediyemize rahatlıkla ulaşabilecekler. Burada görevli personellerimiz ilgili birimlerle ve birim müdürleriyle irtibata geçerek, vatandaşlarımızdan gelen sorunların çözümünü sağlayacaklar. Vatandaşlarımız çözüm masamızın 444 1535 numaralı telefonundan veya 0501 015 15 15 numaralı Whatsaap hattından istedikleri zaman Belediyemize ulaşabilirler. Belediye olarak her zaman halkımızın hizmetindeyiz. Bucak için canla başla çalışmaya, hizmet üretmeye devam edeceğiz.” dedi.